Help als (muziek)docent, decaan, schoolleider of cultureel professional mee om scholieren en mbo-studenten te inspireren. Gebruik het gratis materiaal en maak het verschil.

Vanuit jouw rol in het onderwijs of de culturele sector kun jij meehelpen om jongeren te inspireren voor een opleiding en carrière als muziekdocent of vakspecialist muziek. Ontvang gratis posters en flyers of download het beeldmateriaal om door te sturen binnen je netwerk. 

schoolposter-NL

Delen van posters en flyers

Help je graag mee door posters en/of flyers te verspreiden binnen jouw school, opleidingsinstituut of organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij sturen het naar je op!

Delen via online kanalen

Hieronder vind je kant-en-klare teksten en beeldmateriaal om door te sturen binnen je netwerk óf om te delen in nieuwsbrieven, op je website of sociale media.

Teksten

#GEEFMUZIEKDOOR

Kan jij geen dag zonder muziek én lijkt het je leuk om met een klas vol kids te werken? Kies dan voor de opleiding tot muziekdocent of vakspecialisatie muziek op de pabo. Uitdagende én creatieve studies waarmee je zo een mooie baan scoort.

Ga voor meer informatie naar www.wordmuziekdocent.nl.

Download de beelden
Klik op de button hieronder voor foto's en video's om bij je nieuwsbrief, webpagina of social media bericht te voegen.

Meedoen aan de social media challenge

Hieronder vind je informatie over de Geef Muziek Door challenge op social media en een uitleg over hoe je hieraan kunt meedoen.

Download de PDF how to social media challenge

Klik op de button hieronder voor de PDF met uitleg over de Geef Muziek Door challenge en hoe hieraan mee te doen. De challenge is zeer geschikt om bijvoorbeeld extra aandacht rondom open dagen te genereren. 

‘Bij kunst en cultuuronderwijs kun je jezelf ontdekken en maak je de mooiste ik van jezelf.’

Ruut te Velthuis
Hoofd Muziek
KunstenHuis 
De Bilt / Zeist

‘Bij kunst en cultuuronderwijs kun je jezelf ontdekken en maak je de mooiste ik van jezelf.’’

Ruut te Velthuis
Manager cultuureducatie Vrije tijd
KunstenHuis Idea
t

Campagne-202211398-square
MOA_logo

Geef Muziek Door is een initiatief van het MuziekopleidersAkkoord: een langetermijnsamenwerking van twaalf jaar tussen de pabo’s en conservatoria van Nederland en het Caribisch gebied.

Copyright © Geef Muziek Door

Disclaimer